Ovog vikenda u Zagrebu je održan susret reprezentacija BiH, Slovenije, Hrvatske i Srbije, a u sastavu reprezentacije Srbije bili su i trojica naših najboljih plivača Petković Andrija, Canić Uroš i Lazarević Nikola!!!

Petković Andrija oborio je državni rekord do 18 godina u disciplini 50m ledjnim stilom sa vremenom 26.40 što ga je dovelo do ubedljivog prvog mesta u kategoriji juniora!!! Ovaj rezultat obezbedio mu je učešće na Svetskom i Evropskom juniorskom prvenstvu!!! U disciplini 100m ledjnim stilom Andrija je osvojio srebrnu medalju sa vremenom 58.07 što je ujedno i njegov novi lični rekord, dok je u disciplni 100m kraul osvojio bronzanu medalju!!! Andrija je kao član štafete 4x100m kraul osvojio prvo mesto za Srbiju u juniorskoj kategoriji!!!

Lazarević Nikola osvojio je dve zlatne medalje u disciplinama 100m i 200m prsnim stilom, dok je u disciplini 50m prsnim stilom osovjio drugo mesto u kategoriji mladjih juniora!!! Nikola je u disciplinama 50m i 100m prsnim stilom isplivao svoje nove lične rekorde!!! Nikola je u štafetnoj trci osvojio 2. mesto u disciplini 4x100m mešovito!!!

Canić Uroš osvojio je 3. mesto u disciplini 200m prsnim stilom u kategoriji starijih juniora, dok je u disciplinama 50m i 100m prsno isplivao svoje nove lične rekorde!!! Uroš je u štafetnoj trci 4x100m mešovito osovjio 2. mesto u kategoriji starijih juniora!!!

Čestitamo našim plivačima na sjajnim rezultatima i želimo im da i ubuduće na ovaj načim predstavljaju svoj klub i Srbiju!!!

Andrija rekord 50l

Leave a Reply

Broj posetilaca sajta

Posete sajta

Posete sajta|Hits |Unique

  • U poslednjih 24 sata: 0
  • U poslednjih 7 dana: 0
  • U poslednjih 30 dana: 0
  • Sada online: 0
Pretraga