Na bazenima S.C. Čair u organzaciji plivačkog kluba Sveti Nikola, ovog vikenda, održan je XXVI medjunarodni plivački miting Sveti Nikola!!!

U izuzetno jakoj konkurenciji, 370 plivača iz 45 klubova, najuspešniji su bili Lakatoš Kristijan, P.K. Vojvodina, u muškoj konkurenciji i Milica Opačić, P.K. Vojvodina, u ženskoj konkurenciji koji su proglašeni za najbolje takmičare.

Od naših plivača najuspešniji je bio Petković Andrija sa osvojenih 6 medalja (4 zlata i 2 srebra)!!! Andrija je u disciplini 50m ledjno oborio državni rekord u kategoriji mladjih juniora koji sada iznosi 27.75!!! On je ujedno bio i najuspešniji takmičar u kategoriji plivača 15-16 godina!!!

Pored njega medalje za naš klub osvajali su: Stojanović Stefan, Canić Uroš, Tešić Pavle, Djordjević Nikola, Tošić Ilija, Stojić Uroš, Ćirić Tadija, Reljić Marko, Milosavljević Dunja, Bisenić Tijana, Arsić Sanja, Djordjević Ivana, Ristić Jana, Denić Višnja i Tešić Aleksandra!!!

U memorijalnoj trci „Aleksandar Jovanović“ 50m delfin stilom, pehare su osvojili Sekulović Sekul u muškoj i Opačić Milica u ženskoj konkurenciji.

Zahvaljujemo se svim klubovima i plivačima koji su učestvovali, vidimo se i sledeće godine!!!

Kompletne rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati OVDE.

Andrija 50l

Petković Andrija, novi državni rekord u disciplini 50m ledjno sa vremenom 27.75 i najbolji takmičar u kategoriji plivača 15-16 godina!!!

Leave a Reply

Users on page
Now online: 1
Today: 9
This week: 201
Overall: 82164
Pretraga