Juče je u Kragujevcu održano Prvenstvo Srbije u plivanju za učenike osnovnih i srednjih škola. Učestvovalo je 988 plivača iz cele Srbije, a medju njima i veliki broj plivača našeg kluba.

Ovog puta oni su predstavljali svoje osnovne i srednje škole i to su učinili na sjajan način, osvojili su ukupno 4 medalje (2 zlatne i 2 bronzane)!!!

Canić Uroš je osovojio prvo mesto u disciplini 100m prsnim stilom sa vremenom 1:08.26 u kategoriji plivača I i II godine srednje škole. Uroš je isplivao svoj lični rekord, što je ujedno i najbolje isplivano vreme u toj disciplini ove godine u kategoriji plivača 15-16 godina!!!

Petković Andrija osovojio je ubedljivo prvo mesto u disciplini 100m kraul sa vremenom 52.93 u kategoriji plivača I i II godina srednje škole. Andrija je opravdao uglogu velikog favorita i od konkurencije je bio bolji za 3 sekunde!!!

Tešić Pavle je osovojio treće mesto u disciplini 100m prsno u kategoriji plivača III i IV godina srednje škole sa vremenom 1:10.16.

Ristić Jana zauzela je treće mesto u disciplini 50m prsno sa vremenom 40.29 u kategoriji devojčica koje su VI razred osnovne škole.

Čestitamo našim plivačima na sjajnim rezultatima!!!

Rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati OVDE.

Canic Uros 1. mesto

Canić Uroš, prvo mesto u disciplini 100m prsnim stilom sa vremenom 1:08.26!!!

Leave a Reply

Broj posetilaca sajta

Posete sajta

Posete sajta|Hits |Unique

  • U poslednjih 24 sata: 0
  • U poslednjih 7 dana: 0
  • U poslednjih 30 dana: 0
  • Sada online: 0
Pretraga