Archive for the ‘Obaveštenja’ Category

Obaveštavamo članove kluba da sutra (12.12.2017.) nećemo imati trening zbog vaterpolo utakmice.

Od srede nastavljamo sa radom u redovnim terminim.

Vidimo se!!!

Molimo sve klubove koji su nas kontaktirali ili poslali prijave za miting na e-mail adresu galema@mts.rs to ponove, jer e-mail nije bio u funkciji proteklih 5 dana zbog problema sa serverom.

Upućujemo vam izvinjenje zbog tehničkog problema i zahvaljujemo se na razumevanju!!!

Obaveštavamo sve članove kluba da će danas sve grupe u olimpijskom bazenu imati trening od 18h do 19h zbog vaterpolo utakmice.

Vidimo se!!

Petković Andrija, nalazi se na spisku reprezentacije za takmičenje zemalja centralne Evrope za kategoriju mladjih juniora!!!

Našu reprezentaciju predstavljaće 3 plivača u muškoj i 3 u ženskoj konkurenciji!!!

Čestitamo Andriji i želimo mu puno sreće i uspeha na ovako velikom takmičenju!!!

SPISAK ČLANOVA REPREZENTACIJE

Andrija kamp

XIII međunarodni plivački miting „Nemo cup“ upravo je završen. Na takmičenju koje se održalo u subotu i nedelju (11-12.11.2017) u 50 metarskom bazenu u Skoplju, nastupilo je 555 takmičara iz 36 klubova iz Makedonije, Bugarske, Turske, Albanije i Srbije, a medju njima i 2 naša plivača.

Petković Andrija nastavio je sa fenomenalnim rezultatima i ovog puta je osovojio 12 zlatnih medalja, a proglašen je za najboljeg plivača mitinga u svojoj i apsolutnoj kategoriji!!!

Andrija je trijumfovao u kategoriji plivača 15-16 godina, kao i u apsolutnoj konkurenciji u disciplinama: 50m, 100m, 200m kraul, 50m i 100m ledjno i u disciplini 100m prsno.

U disciplini 50m ledjnim stilom, Andrija je sa vrmenom 27.97 izjednačio DRŽAVNI REKORD iz 2009. godine u kategoriji mladjih juniora (15-16 godina), čiji je vlasnik Velimir Stjepanović!!!

Najvredniji rezultat ostvario je u disciplini 100m kraul u kojoj je osvojio 673 FINA bodova sa vremenom 53.52.

Čestitamo Andriji na sjajnim rezultatima!!!

Rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati OVDE.

Andrija Nemo Cup 2017

Obaveštavamo sve članove kluba da će sutra (08.11.2017) sve grupe u olimpijskom bazenu imati trening od 18h do 19h zbog vaterpolo utakmice.

Vidimo se!!!

Neutešni roditelji, rodbino, dragi prijatelji.

Aleksandar je pored porodice u kojoj je živeo bio i deo sportske porodice plivača, u plivačkom kluba „Sveti Nikola“, porodice gde je bio voljen i koju je tako voleo.

Porodice u kojoj je od milog deteta sazrevao u divnog čoveka, sposobnog da se bori, da pobeđuje, ali i da časno i sportski podnese poraz.

Tu gde se zajedno sa nama radovao zajedničkim i svojim uspesima, tu gde je pobeđivao i gde je plivanje kao svoju ljubav razvio u prefinjenu strast, tu je za Acom ostala praznina i sećanje na njegov dragi lik, osmeh, sećanje na divne zajedničke trenutke, putovanja, takmičenja, pobede, borbu sa stotinkama i sekundama.
Ostaće praznina sa neostvarenim snovima.

Naš Aca, jedan od najboljih plivača našeg kluba i grada, vrhunski sportista, veliki čovek, nije uspeo da se izbori sa opakom bolešću i ponovo pobedi u svojoj najvažnijoj trci, onako kako je to često činio, a nama koji smo ga voleli bolest nije ni pružila priliku da mu pomognemo.

Aleksandar je u svojoj karijeri osvojio veliki broj trofeja u zemlji i inostranstvu. Više puta je bio državni prvak u različitim kategorijama, a na međunarodnim mitinzima je svojim sjajnim rezultatima uspešno predstavljao naš klub, grad i državu.

Dragi, voljeni Aco:

Mi tvoji drugari iz kluba koji te pratimo danas iz zemaljskog života u život nebeski ne možemo valjano da izrazimo tugu i bol koju u ovom trenutku osećamo, danas smo neutešno tužni, skrhani bolom, ali i ponosni što smo bili deo tvog života.
Tvoji će roditelji, bol koju su mnogi pokušavali da opišu, nositi do kraja života i živeti za sećanje na tebe koje će zajedno sa nama, tvojim drugarima iz kluba, čuvati.

Dragi roditelji, neutešna sestro, Aca je i u svom kratkom životu ostvario ono na šta možete biti ponosni i to će vašu bol koju će te nositi do kraja života činiti uzvišenijom.

Neka mu je večna slava i hvala.

Aca Jovanovic

 

Obaveštavamo članove kluba da će se u ponedeljak, 02.10.2017 od 20h, održati sastanak za roditelje plivača koji svoje treninge sprovode u omilpijskom bazenu kod trenera Predraga Jovanovića.

U ime trenera, pozivamo vas da prisustvujete sastanku jer će na njemu biti izneti plan i program rada u toj grupi za narednu sezonu (sistem rada, kontrolna i ciljna takmičenja…), kao i kriterijumi koji su postavljeni radi prelaska u narednu grupu.

Sve informacije vezane za sastanak možete dobiti lično od trenera Predragu Jovanoviću.

Vidimo se!!!

Obaveštavamo članove kluba da će se u subotu, 30.09.2017 od 9h, održati sastanak za roditelje plivača koji svoje treninge sprovode u omilpijskom bazenu kod trenera Radivoja Radomana.

U ime trenera, pozivamo vas da prisustvujete sastanku jer će na njemu biti izneti plan i program rada u toj grupi, kao i kriterijumi koji su postavljeni radi prelaska u narednu grupu.

Sve informacije vezane za sastanak možete dobiti lično od trenera Radivoja Radomana.

Vidimo se!!!

Obaveštavamo članove kluba da će se u petak, 29.09.2017 od 19:20h, održati sastanak za roditelje plivača koji svoje treninge sprovode u srednjem bazenu kod trenera Jovana Veličkovića.

U ime trenera, pozivamo vas da prisustvujete sastanku!!! Sve informacije vezane za sastanak možete dobiti lično od trenera Jovana Veličkovića.

Broj posetilaca sajta

Posete sajta

Posete sajta|Hits |Unique

  • U poslednjih 24 sata: 0
  • U poslednjih 7 dana: 0
  • U poslednjih 30 dana: 0
  • Sada online: 0
Pretraga